AB Goedtransport


Flemingstraat 3 A 2041 VW Zandvoort aan zee
0648173813 Klik om te bellen

Over AB Goedtransport

Wie is AB GoedTransport?

Transportbedrijf AB GoedTransport is in 2016 opgericht door M. Mamdouh na een carrière van zo’n 9 jaar in wegvervoer, logistiek en management. Inmiddels zijn wij hét dynamische transportbedrijf voor alle nationale wegtransporten en internationaal bagagevervoer en luchtvracht. De perfecte basis om iedere klant op maat te bedienen. AB GoedTransport is gevestigd in Zandvoort, de regio Haarlem, Amsterdam, Schiphol en Haarlemmermeer. In het hart van dynamiek van de randstad!

Welke diensten biedt AB GoedTransport aan?

Als allround transportbedrijf werkt AB GoedTransport voor elke sector van het goederenvervoer. Wij zijn gespecialiseerd in nationale wegtransporten. We rijden met bussen en vrachtwagens, trekkers en bakwagens, en vervoeren zowel pakket en pakketplus als pallets. AB GoedTransport werkt alleen met ervaring chauffeurs, waarvan een aantal het ADR-diploma op zak heeft. Daarnaast kun je bij ons terecht voor bagagevervoer in elke maat of gewicht naar elke bestemming in de wereld. Dankzij onze centrale locatie in de Randstad kunnen wij tevens een complete luchtvrachttransportservice aanbieden. Wij behandelen al uw luchtvrachtbehoeften van start tot finish.

Waarom zou je voor AB GoedTransport kiezen?

Bij AB GoedTransport heeft u altijd te maken met één vaste contactpersoon. Daarnaast garanderen wij 24-uurs bereikbaarheid, 7 dagen per week. Wij kunnen je altijd op korte termijn helpen en bij wijzigingen kunnen we snel schakelen. Dat maakt ons zeer flexibel. We zoeken dan ook altijd naar de logistieke oplossingen die voor u het beste werkt. AB GoedTransport is een transportbedrijf met een enthousiast team van vrachtwagenchauffeurs en logistieke medewerkers die u graag op weg helpen.

AB Goedtransport in het kort

Diensten

24-uurszendingen
Chauffeurverhuur
Internationaal transport
Koel- en vriestransporten
Luchtvervoer
Nachtdistributie
Postbusservice
Sneltransport
Speciaal vervoer
Spoedkoerier
Zelfde-dag transport

24 uur per dag

Ja

Onze locatie

AB Goedtransport


Flemingstraat 3 A 2041 VW Zandvoort aan zee
0648173813 Klik om te bellen