Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Add-Medical Rotterdam ADR Vervoer ( klasse 7 )Radioactief.

Onze werkwijze is als volgt :

Vanuit Duitsland komt er iedere avond / nacht een vrachtwagen met Duits kenteken vanaf de fabrikant van het radioactief matriaal naar Nederland via Vilvoorde Belgie naar Rotterdam daar word een deel gelost.En dan gaat hij verder naar Amsterdam daar word het restant van de lading gelost,om het allemaal in eigen beheer te houden hebben wij 3 wagens,

1 Mercedes nachtwagen.(daar kunnen 9 pallets in) dubbel lucht en een laadklep de wagen is ook nog lucht geveerd. en 2 bestelwagens om de radioactieve goederen ( klasse 7) weg te brengen overdag.

Daarvoor hebben wij Nederland denkbeeldig doormidden gedeeld vanaf de lijn Leiden, Amersfoort ,Apeldoorn ,Deventer en Enschede alle ziekenhuizen boven deze lijn worden bezorgd door een bestelwagen die gestationeerd is in Amsterdam.Deze neemt dan voor zijn rekening vanaf leiden een gedeelte Zuid Holland, Noord Holland Flevopolder,Friesland , Groningen ,Drente en Overijssel.

Alle ziekenhuizen beneden de denkbeeldige lijn dwars door Nederland worden bezorgd door de bestelwagen die gestationeerd is in Rotterdam. Vanuit Leiden tot aan Maastricht en alle ziekenhuizen die daar tussen liggen o.a.Zuid Holland ,West Brabant, Zeeland,en Hulst met als laatste bestemming het ziekenhuis in Maastricht, en dan weer met en lege wagen terug naar Rotterdam.

De wagens zijn voorzien van OGS Vergunning aanwezig en koeling dat gaat zo de hele week door.

Op September 17, 2018