Razendsnelle en punctuele bezorging!

De Pakjeskoerier is een koeriersbedrijf met een razendsnelle bezorging door heel Nederland en gevestigd in de nabijheid van het vliegveld Zestienhoven (voor de Rotterdammers). Wegens onze goede centrale ligging kunnen wij binnen 13 a 20 minuten ophalen in Rotterdam en omgeving (als de verkeersdichtheid het toelaat).

ALS u belt : Komen wij direct!

Een van onze koeriers zal uw verzending vervolgens onmiddellijk naar de opgegeven bestemming brengen. Als ervaren koeriers weten wij immers hoe belangrijk het is om uw verzending snel op de plaats van bestemming te hebben. De pakjeskoerier staat garant voor een snelle en punctuele bezorging.

De Pakjeskoerier: Is niet alleen razendsnel maar ook scherp in prijs: Welke Service u ook kiest, onze tarieven blijven scherp zonder dat dit ten koste gaat van onze service. Wilt u voor u zelf bepalen hoeveel u op uw huidige koerierskosten kunt besparen, vraag dan geheel vrijblijvend een prijsopgave aan. Dit kan uiteraard van elke bestemming waar uw interesse naar uitgaat. Met ons geavanceerde postcode route systeem kunnen wij direct de prijs aan u doorgeven.

De Pakjeskoerier: Biedt u graag Service op maat! Wanneer uw verzendingen minder spoedeisend zijn, kunt u kiezen voor onze vijf-uur-service of Over-night-service. U profiteert dan van een gereduceerd tarief. Heeft u verzendingen die op vaste tijden opgehaald en afgeleverd dienen te worden : Dan zorgt De Pakjeskoetier daar ook voor,Wanneer het wenselijk is, bevestigen wij bovendien kosteloos de voltooiing van uw verzending zo blijft u op de hoogte van uw verzendingen.

De Pakjeskoerier: Is klantvriendelijk.

Wanneer u vragen suggesties of verzoeken heeft, zullen onze medewerkers tot uw beschikking staan. Kritiek of suggesties zijn altijd welkom bij De Pakjeskoerier. In onze ogen kan dat alleen maar leiden tot verbetering van onze service en dit komt u als klant, uiteindelijk ten goede. Een verzending kent aak een karakter, zoals bijvoorbeeld spoedeisend, vertrouwelijk of medisch dan is het prettig een betrouwbare koerier te kennen. Die uw verzendingen veilig en snel bezorgd.

Op September 13, 2018