ATS TRANSPORT BV( koerier)


Bijsterhuizen 5108 6604 LX Wijchen
06 55322183 Klik om te bellen

Over ATS TRANSPORT BV( koerier)

ATS Transport is een transportbedrijf in de regio Nijmegen. We bieden verschillende koeriers- en vervoersdiensten aan, zowel nationaal als internationaal. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u als transportbedrijf alle vormen van transport aanbieden.

Flexibele 24/7 service
Onze koeriers staan altijd voor u klaar. Dit betekent dat wij 24 uur per dag, zeven dagen per week een pakket voor u kunnen leveren. ATS Transport bepaalt samen met de klant wat de beste transportoplossing is. Bij ons is alles mogelijk. ATS Transport staat garant voor een betrouwbare, snelle dienstverlening.
Meer informatie
Wilt u weten wat ATS Transport voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.
 
Samenwerking met UWV en het Werkbedrijf Rijk van Nijmegen
Om wat terug te doen voor de maatschappij werkt ATS Transport nauw samen met het UWV en het Werkbedrijf Rijk van Nijmegen. Op deze manier bieden wij mensen een kans om aan het werk te gaan. Wij geven ze ondersteuning, waardoor deze werknemers aan hun competenties kunnen werken. Door voor ATS Transport te kiezen, biedt u deze mensen ook een kans.

Groene vorm van transport
Wij vinden het belangrijk om in deze vervuilende sector een steentje bij te dragen aan het milieu. Daarom kiezen wij ervoor om ons transport zo veel mogelijk met duurzame vervoersmiddelen uit te voeren. Zo gebruiken wij auto’s die op CNG lopen, open  en die voldoen aan de milieueisen. CNG is gecomprimeerd aardgas en is minder schadelijk voor het milieu dan diesel en benzine. Daarnaast zijn onze wagens geluidstil, waardoor we ook in het centrum van grote steden mogen rijden. Wilt u met uw bedrijf groener bezig zijn? Dan past onze groene vorm van transport daar goed bij!

Transparant advies op maat
Samen met u kijken we wat de beste, goedkoopste en duurzaamste oplossing is voor uw levering. Wij geven u een eerlijk advies en zijn transparant over de snelheid, route en prijs van de levering. ATS Transport heeft altijd ruimte voor spoedleveringen. Iedere levering is anders, dus iedere rit wordt op maat gemaakt. Neem contact met ons op voor een offerte.

https://www.atstransportbv.nl/diensten/pakketdienst

https://www.atstransportbv.nl/diensten/spoedleveringen-koeriersdienst

https://www.atstransportbv.nl/diensten/gekoeld-transport

https://www.atstransportbv.nl/diensten/logistieke-dienstverlening

Foto's

ATS TRANSPORT BV( koerier) in het kort

Diensten

24-uurszendingen
Chauffeurverhuur
Fietskoerier
Internationaal transport
Koel- en vriestransporten
Luchtvervoer
Motorkoerier
Nachtdistributie
Postbusservice
Sneltransport
Speciaal vervoer
Spoedkoerier
Zeevracht
Zelfde-dag transport

24 uur per dag

Ja

Onze locatie

ATS TRANSPORT BV( koerier)


Bijsterhuizen 5108 6604 LX Wijchen
06 55322183 Klik om te bellen