Babel Koeriers


Tekkopstraat 76 1107 RW Amsterdam zuidoost
020-3655480 Klik om te bellen

Over Babel Koeriers

U betaald slechts €0,29 per kilometer bij Babel Koeriers in Amsterdam

Babel koeriers is een kleinschalig koeriersbedrijf die al enige jaren met plezier koerier en transport diensten verricht voor onze klanten. Door een goede samenwerking met veel webwinkel eigenaren biedt Babel Koeriers garantie, verzekering en een uitstekende service. Wij zijn ook gespecialiseerd in documenten transport zoals bij ziekenhuizen, apotheken, advocaten en notariskantoren. Wij van Babel Koeriers zijn volledig tot u dienst.
Bij Babel Koeriers staat de betrouwbaarheid en klantgerichtheid hoog in het vaandel. Om deze redenen werken wij met representatieve chauffeurs die u kunt vertrouwen als uw eigen mensen. Wij zijn flexibel en altijd bereikbaar. In de 24-uurs economie is een spoedkoerier die altijd klaar staat, daarom kunt u ons altijd meteen bereiken.


Voor het zenden van uw goederen, voor het bezorgen van een pakket naar een ander dorp of voor een bijzondere of breekbare levering van goederen kunt u gebruik maken van één van onze koeriers. onze koeriers uit Amsterdam zorgen voor een snelle en veilige bezorging van elk pakket, en dat voor slechts € 4,75. Uw pakket wordt dan de eerst volgende dag voor 17:00 geleverd. U kunt ook kiezen voor de Same Day Service, daar betaald u een bedrag van € 0,29 per kilometer. Wij houden het graag simpel. Babel Koeriers kan uw zendingen ook regionaal en nationaal afleveren.

Alles in één hand met één aanspreekpunt. Service, kwaliteit en stiptheid mag u als vanzelfsprekend beschouwen. Wij leveren optimale flexibiliteit en een uitstekende service.
Alle zendingen worden veilig, snel en als u dit wilt discreet bezorgd
naar u of uw klant. Wij vinden het belangrijk dat wij u weer snel als tevreden klant bij ons terug zien. Hier doen we dan ook 200 % ons best voor. Wij zijn uw vaste vervoerspartner van Amsterdam.

Wij zijn pas tevreden wanneer u dat bent.

Babel Koeriers in het kort

Diensten

24-uurszendingen
Postbusservice
Sneltransport
Speciaal vervoer
Zelfde-dag transport

24 uur per dag

Ja

Onze locatie

Babel Koeriers


Tekkopstraat 76 1107 RW Amsterdam zuidoost
020-3655480 Klik om te bellen