sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Brigantijnstraat 53d
    3028 HE Rotterdam
  • 0612112186

KDDP Koeriersdienst

Koeriersdienst Dennis Punselie verzorgt vanuit Rotterdam-West uw spoed- en route zendingen door heel Nederland en Europa. Met onze scherpe tarieven staan wij 24/7 voor u klaar.

 

Spoedkoerier:

Voor de zendingen die niet kunnen wachten, is de Spoedkoerier dé oplossing. Zodra de koerier de zending heeft opgehaald, rijdt hij meteen naar de ontvanger. Tijdens een spoedzending stoppen wij niet voor andere klanten en krijgt uw spoedzending altijd voorrang.

Koerier + 3uur:

 

Deze dienst is ideaal voor zendingen die geen grote haast hebben. De zending wordt binnen 3 uur opgehaald en wij leveren deze dan bij de ontvanger af. Omdat de koerier meer tijd heeft voor de zending, kunt u op jaarbasis flink besparen op de koerierskosten.

Overnight koerier:

Voor de vroege vogels onder ons, hebben wij een overnight koerier. Zodra de zending is opgehaald, leveren wij deze de volgende ochtend af wanneer het u het beste uitkomt. S’avonds overwerken omdat u op de koerier moet wachten, is met deze service verleden tijd.

On board koerier:

De on board koerier stapt met de zending op het vliegtuig en levert deze persoonlijk af bij de ontvanger. Dit kunnen belangrijke documenten zijn of machineonderdelen die met spoed naar een fabriek moeten. De on board koerier boekt zelf een vliegticket en gaat zo snel mogelijk voor u de lucht in.

Verhuizingen:

Heeft u een ruime bestelbus met chauffeur nodig? Geen probleem, KDDP regelt de transport.


Foto's van KDDP KoeriersdienstKDDP Koeriersdienst in het kort

24 uur per dag:

Ja

Diensten

  • 24-uurszendingen
  • Internationaal transport
  • Sneltransport
  • Zelfde-dag transport