sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
logo
 • Van Wassenaerlaan 43
  1215 PA Hilversum
 • 0352055035
 • Website

zero2green Courier Services

U zoekt een koerier in Hilversum en omgeving? 

Vanaf 38 cent per km!

zero2green Electric Courier Services Hilversum. De spoedkoerier die uw zending emissieloos vervoert.

Waar staat zero2green Courier Services voor?

Zero2green is niet zomaar een koeriersbedrijf. Zero2green staat voor milieuvriendelijk bezorgen. Dus niet alleen betrouwbaar, zorgvuldig, op tijd, snel, open en communicatief maar Zero2green zorgt er ook voor dat uw zendingen duurzaam en emissieloos vervoerd worden.

Zero2green vervoert namelijk 100% elektrisch door heel Nederland en daar buiten.

Hanteert uw bedrijf een duurzaamheidsbeleid of denkt u na over hoe dat beleid vorm te geven? Wacht dan niet langer en verklein alvast, per direct, uw CO2-voetafdruk met onze koeriersdiensten.

Wat levert het op?

De duurzame koeriersdiensten van zero2green leveren u meer op dan alleen een zending die tijdig wordt afgeleverd.
Want in deze tijd van verduurzaming, klimaatverandering en luchtvervuiling kunnen we nu eindelijk eens stappen ondernemen om het vervoer voor langere tijd, duurzamer dus, op een juiste manier te doen waarbij nu wel rekening gehouden kan worden met mens en natuur.

Het is tijd om structureel iets positiefs bij te gaan dragen aan de wereld waarin we leven.

Werkgebied van zero2green Courier Services

Zero2green opereert voornamelijk op de interstedelijke trajecten. Daarvoor gebruikt zero2green een elektrische auto die daar het meest geschikt voor is.
Het werkgebied is de Benelux en Duitsland. Anderen landen in overleg. Standplaats is Hilversum
Of het nu om (gerepareerde) onderdelen gaat, aangetekende stukken, kleding, duurzame chocolade etc, alles wat in een grote auto past neemt zero2green mee.

Laat weten dat u gebruik maakt van duurzaam vervoer, dat straalt weer af op uw klanten en verbetert uw en hun imago. U krijgt gratis een vermelding op de website met uw logo. Een win win situatie.

Extra service: Zero2green Chauffeur Services

Zoekt u een chauffeur voor uw duurzame event om gasten te vervoeren? Zoek niet langer, ook daar kan zero2green u in voorzien. Geheel emissieloos worden uw gasten in stijl vervoerd van en naar het event. Neem contact op via: order@zero2green.nl of bel 035 2055 035.

Missie
Bedrijven en organisaties praktische oplossingen aanreiken om sneller over te gaan op daadwerkelijk duurzaam en schoon vervoer.

Visie
Een duurzame, schone en gezonde toekomst bereiken door onder meer de uitstoot door transportmiddelen te elimineren tot nul. Daar gaat zero2green aan bijdragen.

Passie
zero2green’s passie is het verbeteren van de kwaliteit van de lucht die we constant inademen en het daadwerkelijk reduceren van de gevaarlijke uitstoot van uitlaatgassen in en rond onze steden.


Foto's van zero2green Courier Services


zero2green Courier Services in het kort

24 uur per dag:

Nee

Diensten

 • 24-uurszendingen
 • Chauffeurverhuur
 • Duurzame koerier
 • emissieloos vervoer, duurzaam transport
 • Sneltransport
 • Spoedkoerier
 • Zelfde-dag transport