bestkoerier


Ellenbroek 1 5512 NE Vessem
0612932264 Klik om te bellen

Over bestkoerier

Efficiënt en betrouwbaar omgaan met koerierszendingen

BestKoerier is een 24/7 bedrijf met ruime ervaring en gespecialiceerd in snelle leveringen binnen de Benelux en Europa.

Uiteraard verzorgen ook al u bestellingen snel en efficiënt binnen Nederland. Vanaf nu in Eindhoven en Best. Wij zijn specialist in koeriersdiensten en spoedopdrachten in binnen en buitenland. Expert in verwerking van uw nationale netwerk zendingen, met een persoonlijke tint en een scherpe prijs.

Onze services
BestKoerier is de spoed en netwerk koerier voor al uw leveringen. Wij rijden voor al uw lokale, nationale en internationale leveringen.

Voor een standaardlevering hanteren we tot max. 500 kg. Mocht u meer willen versturen zijn de mogelijkheden altijd bespreekbaar. Alle leveringen worden gedaan volgens de algemene voorwaarden van AVK en AVC.

Spoedleveringen; BestKoerier staat klaar met koeriers door heel Nederland om uw zendingen direct met spoed, veilig van A naar B te brengen.

Same-day delivery; BestKoerier same-day delivery binnen Nederland; voor 10:30 uur uw pakket aangemeld dan wordt het op dezelfde dag voor 17:00 uur bezorgd.

Next-day delivery; BestKoerier next-day delivery binnen Nederland; na aanmelding van uw pakket wordt het op de volgende dag voor 18:00 uur bezorgd.

Customized delivery; BestKoerier customized delivery na overleg met onze planner zullen wij rekening houdend met de mogelijkheden de levering volgens afspraak leveren zoals u het wilt.

Vanuit de regio Eindhoven, zijn wij de specialist in koeriersdiensten en spoedopdrachten.

Met de diverse mogelijkheden die wij bieden zit er altijd voor u een passende mogelijkheid bij om uw pakket snel en professioneel af te leveren op het juiste adres bij de juiste persoon.

Lokaal, nationaal, internationaal; spoed, same-day, next-day of customized delivery.

De prijs is afhankelijk van het gereden aantal km, eventuele bijkomende kosten en het gebruikte vervoer. Voorafgaand aan de rit zullen we een totaalschatting doen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Heeft u vaker dezelfde ritten dan kunnen we hiervoor ook een vaste prijsafspraak maken. Onze prijzen zijn excl. BTW en andere onverwachte kosten.


Foto's

bestkoerier in het kort

Diensten

24-uurszendingen
Internationaal transport
Sneltransport
Zelfde-dag transport

24 uur per dag

Ja

Onze locatie

bestkoerier


Ellenbroek 1 5512 NE Vessem
0612932264 Klik om te bellen