Foolfillment BV


Albert Thijsstraat 6C 6471 WX Eygelshoven
06 87991415 Klik om te bellen

Verstuurt zeer prijsbewust pakjes naar Duitsland
Afspraken worden nagekomen
Zeer betrouwbare partner voor elk transport

Over Foolfillment BV

Koeriersdiensten

Op zoek naar een betrouwbaar koeriersbedrijf dat uw zending met zorg behandelt? Foolfillment is een regionaal opererend en gerespecteerd (express)koeriersbedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in betrouwbaar transport. Wij bieden ook transport aan naar België, Duitsland en Luxemburg. Over het algemeen verzorgen wij leveringen binnen 500 km rondom Kerkrade. Zoekt U een effectieve manier om pakketten naar Duitse klanten vanaf een Nederlandse locatie te versturen, dan hebben wij hiervoor een geweldige oplossing.

Van eenvoudige koeriersopdrachten tot exclusieve stukken en maatwerk, wij regelen vervoer met passie!

Over ons

Wij bieden een snelle, nauwkeurige fulfillment- en opslagdienst voor kleine tot middelgrote merken. Zonder uw zorgen en goedkoper. Voor alle soorten goederen en pakken.

Waar zijn we echt goed in?

Wij rijden dagelijks naar Duitsland en leveren pakketten met bestemming Duitsland af op een hub van GLS om hogere internationale verzendkosten te vermijden. Wij zijn er zeker van dat wij een van de weinige fulfilment bedrijven zijn die deze service aanbieden.

Wij werken alleen met kleinere merken

Wij zijn een klein bedrijf en kunnen dagelijks tot 300 zendingen verwerken.

Altijd direct contact met het magazijn en het managementteam

U hoeft geen talloze support tickets aan te maken. Door gebruik te maken van onze fulfillmentdiensten staat u te allen tijde in direct contact met het magazijn en het managementteam.

Vaste tarieven, geen verborgen kosten

Wij rekenen u per zending en een maandelijks opslagtarief. De maandelijkse opslagkosten beginnen bij € 0,25 per item of voor een grote hoeveelheid kleine items zelfs tegen een lager tarief. Onze fulfillment service omvat: het picken en verpakken van uw bestellingen (inclusief verpakkingsmateriaal) en het verzenden van uw bestellingen naar uw klanten met de verzenddienst van uw keuze.

Fulfillment en meer

Natuurlijk kunt u uw producten die worden verkocht in uw e-commerce winkel opslaan in ons magazijn en wij zullen uw bestellingen uitvoeren en deze rechtstreeks verzenden naar uw klanten.

Maar

We willen meer bieden in deze uitdagende tijden en bieden slimme oplossingen zoals een goedkopere manier om producten naar Duitsland te sturen voor Europese distributeurs of gebruik maken van ons grote netwerkom uw producten sneller en winstgevender te verkopen aan ons zeer uitgebreide netwerk van retailers en partners.

Geïnteresseerd?

Neem een kijkje op onze website of neem contact met ons op voor een interessant gesprek over innovatieve mogelijkheden.

Bel ons op +31 687 991415 of stuur ons een What's app en wij komen direct bij u terug.

Without your worries and cheaper as one would expect

Foto's

Diensten

24-uurszendingen
Koerier
Sneltransport
Spoedkoerier

Onze locatie

Logo Foolfillment BV

Foolfillment BV

Foolfillment BV


Albert Thijsstraat 6C 6471 WX Eygelshoven
06 87991415 Klik om te bellen