Kastelijn Koerierservice


Generaal Hardenbergpad 13 5623 JG Eindhoven
0612876482 Klik om te bellen

Over Kastelijn Koerierservice

Wij vervoeren uw zending met veel zorg, tegen een eerlijk en transparant tarief zonder onverwachte toeslagen.

(SPOED)KOERIER
U kunt bij ons terecht voor het vervoer van envelop tot europallet en alles daartussenin. Een pakket naar Noord-Holland of 2 pallets naar Frankrijk, geen probleem. Ook voor het vervoer en persoonlijk overhandigen van belangrijke documenten bent u bij ons aan het juiste adres.

ON-BOARD KOERIER
Heeft u een urgente internationale spoedzending? Maak dan gebruik van onze on-board koerier. Uw koerier stapt direct in het vliegtuig en levert uw zending, waar dan ook, persoonlijk af. Voordelen: een zeer korte levertijd, persoonlijk contact met uw koerier en een persoonlijke overhandiging aan de juiste persoon in recordtijd.

THUISBEZORGD
Speciaal voor particulieren heeft Kastelijn Koerierservice de 'thuisbezorgd service' in het leven geroepen. Heeft u spullen gekocht bij de meubelzaak, bouwmarkt of tuincentrum die u zelf niet kunt vervoeren? Geen probleem, wij bezorgen uw aankopen aan huis.

MEER INFORMATIE
Wij rijden een zeer nette Renault Trafic L2H1 bestelwagen (binnenmaten: L 280 cm, B 169 cm, H 138 cm).

Kijk op www.koerier-eindhoven.com voor meer informatie over onze services of neem contact met ons op via 0612876482 of info@koerier-eindhoven.com.

Diensten

Chauffeurverhuur
Internationaal transport
Koerier
Spoedkoerier

Onze locatie

Kastelijn Koerierservice


Generaal Hardenbergpad 13 5623 JG Eindhoven
0612876482 Klik om te bellen