Koeriersdienst Heuco Logistic Services


Akeleistraat 5 6014 BM Ittervoort

Over Koeriersdienst Heuco Logistic Services

Wat is Heuco Logistic Services?
Heuco Logistic Services is een koerier gespecialiseerd in het vervoer van corona testen en bloedmonsters voor forensisch onderzoek. Vanuit onze vestiging in Ittervoort, gelegen tussen Weert en Roermond aan de A2, verzorgen wij een uitgebreid aanbod van zowel nationaal en internationale diensten. Bent u op zoek naar een professioneel en betrouwbaar koeriersbedrijf? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Waarvoor kunt u bij Heuco Logistic Services terecht?
U kunt bij Heuco Logistic Services terecht voor al uw transporten binnen Europa, van 0.5 tot 500 kg. Wij beschikken over twee Volkswagen Caddy’s, een Ford Transit Connect en een Volkswagen Transporter waarmee wij snel en gemakkelijk uw goederen naar de plaats van bestemming brengen.

Wij focussen ons vooral op het vervoeren van speciale goederen als documenten, medicijnen, bloedmonsters, coronatesten. Ons bedrijf werkt samen met de arbo unie en we worden ook regelmatig ingehuurd door laboratoria voor bloedtransport. Door onze ervaring met het vervoer van medische goederen, kunnen wij u verzekeren van snelle en professionele levering. Zo hebben wij speciale boxen voor bloedmonsters en daarnaast bieden wij ook gekoeld vervoer. Vervoer van bloedmonsters voor forensisch onderzoek verzorgen wij ook in de nachtelijke uren.

Wat zijn de tarieven van onze diensten?
Wij werken met zeer transparante tarieven, afhankelijk van de afstand van uw transport. Voor al onze leveringen boven de 100 km hanteren wij een tarief van €0,45 per km. Voor al onze leveringen onder de 100 km hanteren wij een uurtarief van €20. Al onze tarieven zijn exclusief btw en exclusief eventuele tolgelden, veerbootkosten en douanekosten.   

Waarom kiest u voor Heuco Logistic Services?
Bij Heuco Logistic Services bent u verzekerd van een snelle bezorging. Uw zending wordt binnen 30 minuten opgehaald en direct naar de bestemmingsplaats gebracht. Wanneer u voor onze diensten kiest, krijgt u een volledige veiligheidsgarantie voor de duratie van uw transport. Zo bent u verzekerd van een snel en kwalitatief transport.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten, of wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op of bekijk onze website.

Same day express

Foto's

Koeriersdienst Heuco Logistic Services in het kort

Diensten

24-uurszendingen
Internationaal transport
Koerier
Nachtdistributie
Sneltransport
Spoedkoerier
Zelfde-dag transport

24 uur per dag

Ja

Artikelen

UW ZENDING

Uw zending wordt binnen 30 minuten opgehaald en direct naar de plaats van bestemming gebracht. Uw zending is verzekerd gedurende het transport. Bestemmingen door heel EUROPA Wij zijn ook in het weekend...

Onze locatie

Logo Koeriersdienst Heuco Logistic Services

Koeriersdienst Heuco Logistic Services

Koeriersdienst Heuco Logistic Services


Akeleistraat 5 6014 BM Ittervoort