M&D Logistics BV


Molenweg, 12 12 5953 JR Reuver
+31772050570 Klik om te bellen

Over M&D Logistics BV

24/7 Express
Uw zending binnen enkele uren onderweg hebben en binnen “no- time” op de plaats van bestemming? Of het nu gaat om drooggoed, koelgoed, vriesgoed of farmaceutische goederen, we kunnen het allemaal voor u met de hoogste urgentie en de hoge servicegraad voor u verzorgen.

M&D Logistics BV hanteert niet alleen scherpe tarieven, maar u heeft ook nog eens binnen 30 minuten een op maat gemaakte offerte voor uw spoedtransport in de e-mail.

De kracht van M&D Logistics BV zit hem in het feit dat wij, buiten ons eigen wagenpark, een uitgebreid betrouwbaar netwerk hebben, verspreid over heel Europa.  Het maakt dus niet uit of uw spoedtransport van Nederland naar Roemenië, of van Spanje naar Finland moet. Wij kunnen u garanderen dat uw lading naar de verste bestemming binnen Europa binnen 48 uur geleverd wordt.
Zoals wij zelf al aangeven met; net dat beetje extra…. Zullen we ook in het koerierswerk net dat beetje extra aandacht besteden en service verlenen waar de meeste andere bedrijven stoppen.

Buiten onze Europese grenzen kunnen wij ook spoedtransporten Wereldwijd voor u verzorgen.

Pharmaceutisch Transport
Het transport van farmaceutische goederen vraagt extra aandacht en expertise. Bijvoorbeeld op het gebied van klimaat- en temperatuurcontrole, ongediertebestrijding, GDP en hygiëne. M&D Logistics BV is gespecialiseerd in farmaceutisch transport als express dienst en dat Europa wijd.

M&D Logistics BV beschikt over een eigen wagenpark welke speciaal is aangepast voor het vervoer van farmaceutische producten. Middels een uitgebreid en vertrouwd netwerk werken wij ook samen met andere gecertificeerde vervoerders die gespecialiseerd zijn het vervoeren van farmaceutische producten. De wagens zijn temperatuur-gecontroleerd middels een uitgekiend sensorsysteem in de laadruimte die eventueel verandering van temperatuur direct herkend. Onze wagens zijn te traceren via een GPS systeem. Onze planners en chauffeurs zijn GDP-getraind voor, en in het transporteren van farmaceutische goederen.  

Foto's

M&D Logistics BV in het kort

Diensten

24-uurszendingen
Internationaal transport
Koel- en vriestransporten
Luchtvervoer
Pharmatransport / GDP gecertificeerd
Sneltransport
Zeevracht
Zelfde-dag transport

24 uur per dag

Ja

Onze locatie

M&D Logistics BV


Molenweg, 12 12 5953 JR Reuver
+31772050570 Klik om te bellen