MH-Snelkoeriers


Elskensakker 7 5571 SK 5571 GT Bergeijk
0614944443 Klik om te bellen

Over MH-Snelkoeriers

 

Onze kracht

MH-Snelkoeriers is een Koeriersbedrijf uit Bergeijk. Het mooie dorp in hartje Brabant. Door jarenlange ervaring heeft het bedrijf zich gespecialiseerd in snelle koeriersdiensten voor zowel alle vormen van vracht. MH-Snelkoeriers onderscheidt zich door zijn professionele aanpak, van begin tot eind. Ons doel is al het logistieke werk uit uw handen te nemen. Wij zijn verzekerd volgens de AVC (Algemene Vervoers Condities) voor het binnenland en CMR-condities voor het buitenland. MH-Snelkoeriers levert zowel binnenland en heel Europa.

Werkwijze

Wij behandelen uw lading met de grootste zorg. Of het nou gaat om een groot of klein transport MH-Snelkoeriers levert altijd maatwerk en denkt met u mee. Een van onze sterke punten is dat we elke opdracht individueel bekijken en voor u de beste oplossing zoeken. Om de lading veilig te vervoeren, maakt MH-Snelkoeriers gebruik van een volgsysteem in al zijn voertuigen. U kunt op elk gewenst moment opvragen waar uw goederen zich bevinden. Ook zorgen wij dat alle lading voorzien wordt van een vrachtbrief en kunt u ervoor kiezen om bij aflevering gebeld te worden.

Service

MH-Snelkoeriers zorgt voor een goedlopend proces, uitgewerkt tot in de puntjes. Zo denken wij altijd vooruit en zijn bereidt om onvoorziens werk op ons te nemen. MH-Snelkoeriers is uw visitekaartje in heel Europa. Zo hebben wij uitsluitend vakkundig geschoolde chauffeurs in dienst, die ervaren en meertalig zijn. Voor onze vaste klanten geldt bovendien een korting van 10 procent.

Flexibel

Naast onze standaarddiensten staan wij open voor speciale wensen. Wij kunnen bijvoorbeeld auto’s leveren met uw logo erop. Of u kunt gebruik maken van onze uitgebreide chauffeursdienst. Vraag het ons en MH-Snelkoeriers regelt het. 

 

Foto's

MH-Snelkoeriers in het kort

Diensten

24-uurszendingen
Chauffeurverhuur
Internationaal transport
Koel- en vriestransporten
Nachtdistributie
Sneltransport
Speciaal vervoer
Zelfde-dag transport

24 uur per dag

Ja

Onze locatie

MH-Snelkoeriers


Elskensakker 7 5571 SK 5571 GT Bergeijk
0614944443 Klik om te bellen