M.J. Stikvoortkoerier


Koningin Wilhelminaweg 277 3737 BA Groenekan
0346282456 Klik om te bellen

Over M.J. Stikvoortkoerier

Begonnen in de stad Utrecht inmiddels sinds 1998 gevestigd in Groenekan. Vanuit Groenekan zijn we binnen een paar minuten op de snelweg. Door actief met onze klanten mee te denken vinden we niet alleen de beste maar ook de meest voordelige oplossing voor onze diensten. Losse ritten of hele routes, wij zijn uw koeriersdienst die dit zo efficiënt en goedkoop mogelijk oplost.

Stikvoort Koerier koeriersdiensten bied de mogelijkheid om uw geplande rit(ten) te verzorgen in allerlei soorten vormen. Wij zijn thuis in zowel diepvries, verwarmd, gekoeld en ongekoeld vervoer. 24 uur per dag 7 dagen per week staan wij voor onze klanten klaar omdat uw werk nooit stil mag liggen.

Sinds januari zijn we een nevenvestiging van I&L in Tilburg (.http://www.il-logistiek.nl/nieuws/nieuwe-news-page-2/) . Hierdoor zijn we in staat in vrijwel alle landen in Europa te bezorgen. Stikvoort Koerier staat al vol trots sinds 1987. Wij nemen complete routes uit handen inclusief planning op- overslag. Kortom, wij zijn uw bedrijf voor een voordelig en betrouwbare oplossing.

Foto's

Soms gaan we naar Rotterdam om een zeeboot te voorzien van de nodige etenswaren.

M.J. Stikvoortkoerier in het kort

Diensten

24-uurszendingen
Internationaal transport
Koel- en vriestransporten
Nachtdistributie
Zelfde-dag transport

24 uur per dag

Ja

Onze locatie

M.J. Stikvoortkoerier


Koningin Wilhelminaweg 277 3737 BA Groenekan
0346282456 Klik om te bellen