MTH Koeriers


Industrieweg 28 B 3846 BE Harderwijk
0341-269703 / 06-20439405 Klik om te bellen

Over MTH Koeriers

MTH KOERIERS wil zich even aan U voorstellen…………!!

OVERNIGHT PAKKETZENDINGEN B2B of B2C:

Voor OVERNIGHT pakket en/of document zendingen kiest u voor MTH KOERIERS. Wij verzorgen al Uw B2B en B2C pakket en/of document zendingen. Standaard zorgen wij er voor dat uw pakketten en/of documenten de volgende werkdag in de BeNeLUX worden afgeleverd. Het tarief is afhankelijk van het gewicht en/of het aantal colli van uw zending. Het maximale gewicht van uw colli mag 30 kilo zijn. Ook gelden er maximale afmetingen per colli en kan er sprake zijn van een tarief op basis van volume gewicht. Voor een specifieke prijsopgave neemt U vrijblijvend contact met ons op.

ONLINE BOEKEN - TRACK en TRACE:

Al Uw pakket en/of document zendingen kunt U ONLINE BOEKEN bij ons. Tevens heeft U dan online inzicht waar of Uw zending zich bevindt [ TRACK en TRACE ]. Na aflevering kunt U ook online naam en handtekening van de ontvanger bekijken voor ontvangst van Uw zending. Vraag vandaag nog Uw account aan, het is geheel gratis.

REGIO ZENDING:

Voor pakketten en documenten die binnen ons dagelijks uitrijdgebied door ons worden afgehaald en afgeleverd, geldt ons speciale Regio zending tarief vanaf € 4,50 per zending. Uw Regio zending wordt dan zo snel als mogelijk, doch uiterlijk de volgende werkdag

Foto's

MTH KOERIERS - HARDERWIJK

MTH Koeriers in het kort

Diensten

24-uurszendingen
Chauffeurverhuur
Internationaal transport
Sneltransport
Zelfde-dag transport

24 uur per dag

Ja

Onze locatie

MTH Koeriers


Industrieweg 28 B 3846 BE Harderwijk
0341-269703 / 06-20439405 Klik om te bellen