MVB Koerier BV


Strijkviertel 15 3454 PH De Meern
030 737 0961 Klik om te bellen

Over MVB Koerier BV

MVB Koerier Utrecht: Uw Betrouwbare Koeriersdienst in Nederland
Welkom bij MVB Koerier, uw betrouwbare partner voor al uw koeriersbehoeften in Utrecht en heel Nederland. Opgericht in 1994 door Marco van Buren, zijn we begonnen met één bestelauto en een visie om de beste koeriersdienst in de regio te worden.

Na meer dan twee decennia van toegewijde service, zijn we uitgegroeid tot een volwaardig koeriersbedrijf met een uitgebreid wagenpark, variërend van bestelauto's tot vrachtwagens.


Onze Diensten
We zijn niet zomaar een koeriersdienst. Bij MVB Koerier gaan we verder dan alleen het vervoeren van pakketten van punt A naar punt B. We bieden een breed scala aan diensten, waaronder:

Het leveren en installeren van pinapparaten
Het opslaan, vervoeren en opbouwen van beursstands
Het vervoer van goederen met afwijkende afmetingen, zoals hekwerken en kozijnen
Het uitvoeren van distributieroutes met pinbetalingen bij de klant
Het sorteren en afleveren van kerstpakketten
Onze diensten zijn ontworpen om aan uw specifieke behoeften te voldoen, ongeacht hoe uniek of complex ze ook mogen zijn.

Opslagfaciliteiten
In ons pand in De Meern bieden we opslagmogelijkheden voor diverse goederen, of het nu voor korte of langere tijd is. Of u nu extra ruimte nodig heeft voor uw winkelinventaris of een veilige plek om uw extra voorraad op te slaan, wij hebben de oplossing voor u.

MVB Medical
Naast onze reguliere koeriersdiensten hebben we ook een unieke medische tak: MVB Medical. We verzorgen de logistieke processen voor leveranciers van medische apparaten. Voor meer informatie hierover, bezoek onze website mvbmedical.nl.

Bij MVB Koerier staan we klaar om u de beste koeriersdiensten in Utrecht en heel Nederland te bieden. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek het verschil dat we kunnen maken.

Certificeringen
We zijn trots op onze NIWO eurovergunning voor transport en onze ISO9001-certificering. Deze erkenningen onderstrepen onze toewijding aan kwaliteit en betrouwbaarheid.

Diensten

24-uurszendingen
Internationaal transport
Koerier
Luchtvervoer
Sneltransport
Speciaal vervoer
Spoedkoerier
Zelfde-dag transport

Onze locatie

MVB Koerier BV


Strijkviertel 15 3454 PH De Meern
030 737 0961 Klik om te bellen