Transport Venray


15 t/m 17 november 2011 evenementenhal Venray

Deze vakbeurs vormt drie dagen lang het trefpunt waar ondernemers en relaties uit de automotive, transport en logistiek branche elkaar ontmoeten. Op een zakelijke, professionele en gastvrije wijze kunt u zaken doen en tegelijkertijd uw relationele contacten versterken en verder uitbouwen.

 

Exposanten

Een vakbeurs is nog altijd de meest effectieve manier om binnen een korte tijd, voor een relatief laag bedrag een grote doelgroep te bereiken!

 

Deelname aan Transport Venray biedt u een unieke gelegenheid om bestaande en potentiële afnemers te laten zien waarin u zich onderscheidt. Drie dagen lang kunt u in een sfeervolle en gastvrije omgeving uw producten en/of diensten presenteren. U ontmoet nieuwe en bestaande klanten waar u volop aandacht aan kunt besteden. En vooral in deze tijd is het van groot belang uw bedrijf te promoten.

Vertegenwoordigt u als fabrikant of toeleverancier één van de onderstaande of aanverwante branches, dan mag u zeker niet ontbreken op deze professionele vakbeurs.
? Automotivebranche
? Schadeherstelbranche
? Bedrijfswagens
? Aanhangwagens
? Bedrijfswageninrichting
? Accessoires
? Truckbranche
? Opleggerbranche
? Carrosseriebranche
? Dienstverlening

Dus bent u fabrikant of toeleverancier in de automotive, transport en logistieke branche? Dan mag u zeker niet gemist worden op de eerste editie van Transport Venray!

 

Bezoekers

Evenementenhal Venray is ervan overtuigd de bezoekers een goede, complete vakbeurs aan te bieden. Zowel inhoudelijk als qua full-service-formule.

 

Bent u werkzaam in de automotive, transport en/of logistiek branche of een andere branchegerelateerd bedrijf dan mag u deze vakbeurs zeker niet missen! U kunt namelijk met één beursbezoek op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en de nieuwste trends.

transport venray2


Print| Stuur door
Deze pagina is geprint via koerier-info.nl