Pakket Direct Koerierdiensten


Crocusstraat 13 5691 TC Son en Breugel
0633445333 Klik om te bellen

Over Pakket Direct Koerierdiensten

Nationaal-Internationaal Express-snel-spoedtransport  


Pakket Direct Koeriersdiensten is een onderneming gevestigd in de logistiek strategische regio Brainport Eindhoven. Door de locatie in de nabijheid van de Eindhovense buitenring, met aansluiting naar A67-A58-A2-A50 en A270, kunnen wij vaak binnen 30 minuten bij u zijn in de gehele Metropool Regio Eindhoven zonder voorrijkosten te berekenen.

Bij Pakket Direct Koerierdiensten begrijpen wij als geen ander de noodzaak dat uw zending snel, veilig en betrouwbaar bij uw klant of relatie wordt afgeleverd.

Bij ons geldt: afspraak is afspraak, altijd!


Bij Pakket Direct Koerierdiensters zijn wij ons bewust van het logistieke maatwerk en de specifieke eisen die u of uw klanten van ons verlangen. Als het gaat om Express, Same Day of Overnight koeriersdiensten van een pallet, pakket of document, een bezorg service, maar ook vertrouwelijke, waardevolle en breekbare items die specifieke zorg en  aandacht vereisen. Pakket Direct Koerierdiensten zorgt er 24/7 voor dat deze snel, veilig en betrouwbaar tegen een concurrerend tarief op plaats bestemming, nationaal en internationaal, worden afgeleverd.

Zoekt u een betrouwbare koerier voor het vervoeren van exclusieve, waardevolle, breekbare of vertrouwelijke zendingen ? 

Wij hanteren de uiterste zorg, aandacht en veiligheid aan het vervoeren van o.a.; gerechtelijke, juridische en notariële documenten, datadragers, computers, hoogwaardige technische en elektronische componenten, meet, laser, foto, film en studio apparatuur, prototypen en maquettes, biotechnische, medische, diagnostische en pharmaceutische apparatuur en producten (ongekoeld), mode ontwerpen, art & design, kunst en antiek, exclusieve meubels, sieraden, wijnen, champagnes en gedistilleerde dranken. Verder vrijwel alles wat specifieke zorg, aandacht en veiligheid vereist.

Uw zendingen zijn bij ons verzekerd onder een vervoerders aansprakelijkheidsverzekering met een dekking tot € 600.000,-

Met spoed een koerier nodig ?


In de regio Eindhoven binnen 30 minuten een koerier om de zending in ontvangst te nemen!

Bel: 06 - 33 44 53 33


Bezoek onze website www.pakketdirectkoeriers.nl voor onze tarieven.

Pakket Direct Koerierdiensten in het kort

Diensten

24-uurszendingen
Bezorg service
Internationaal transport
Koerier
Nachtdistributie
Pharma
Postbusservice
Sneltransport
Speciaal vervoer
Spoedkoerier
Zelfde-dag transport

24 uur per dag

Ja

Onze locatie

Pakket Direct Koerierdiensten


Crocusstraat 13 5691 TC Son en Breugel
0633445333 Klik om te bellen