Roona Internationaal Expeditiebedrijf B.V.


Magelhaenstraat 27 7825 VL Emmen
0591630880 Klik om te bellen

Over Roona Internationaal Expeditiebedrijf B.V.

Het nut van koeriersdiensten: Er zijn altijd momenten waarop standaard vervoer niet voldoende is om uw goederen op de juiste tijd op de juiste plaats te krijgen. Dan is een koerier de oplossing. Vanwege het specifieke karakter van koeriersdiensten , houden wij de regie hiervan van begin tot einde in eigen hand. Wij beschikken over diverse auto’s, variërend van kleine bestelwagens tot vrachtauto's, om uw documenten, pakketten of goederen rechtstreeks van A naar B te verzenden, en dat alles met de grootste zorg. Daarbij maakt het niet uit of de B nu de B van Blokzijl of de B van Bordeaux is.

Onze koeriersdienst – representatief qua autos, kleding en mensen – met professionele chauffeurs, verzorgt uw spoedzending gedurende 24 uur per dag en 7 dagen per week. Dankzij onze NIWO-vergunningen kunnen wij ook koerierszendingen boven 500 kg voor u uitvoeren.

Onze koeriers werken vanuit de standplaatsen Emmen en Groningen. Vanuit ons kantoor in Emmen zitten de medewerkers van de planning er bovenop en houden u op de hoogte van de voortgang van uw zending en kunnen wij aangeven wanneer er gelost gaat worden. Hiervoor gebruiken wij onze moderne communicatiemiddelen en routeplanningssystemen.

Wij beschikken standaard over 5 types bestelwagens. Daarnaast kunnen wij zo nodig ook andere types bestelwagens/vrachtauto’s voor uw vervoer inzetten. Wij vervoeren niet alleen documenten, pakjes & pakketjes, palletzendingen e.d., maar ook complete machines. Speciaal vervoer om uw waardevolle goederen te verzenden dus! In binnen- en buitenland!

Kortom: Wij regelen het!

Foto's

Roona Internationaal Expeditiebedrijf B.V. in het kort

Diensten

Internationaal transport
Koel- en vriestransporten
Luchtvervoer
Sneltransport
Speciaal vervoer
Spoedkoerier
Zelfde-dag transport

24 uur per dag

Ja

Onze locatie

Roona Internationaal Expeditiebedrijf B.V.


Magelhaenstraat 27 7825 VL Emmen
0591630880 Klik om te bellen