Speedway Koeriers B.V.


Bellefleur 11 3861 TP Nijkerk gld
033 450 1080 Klik om te bellen

Sneltransport & koeriersdiensten

Over Speedway Koeriers B.V.

Speedway Koeriers B.V.

Is gespecialiseerd in sneltransport/koeriersdiensten dit doen wij zowel nationaal en internationaal. Ons bedrijf is ontstaan na wat ervaring opgedaan te hebben bij zo wel locale als regionale koeriersdiensten.

Na diverse jaren voor andere koeriersdiensten te hebben gewerkt was het tijd om zelf een berdijf op te zetten, dit is Speedway Koeriers geworden.

In 1991 is Speedway Koeriers van start gegaan in Amersfoort en na diverse verhuizingen zijn wij nu gevestigt in Nijkerk (GLD). Wij bestaan nu 32 jaar en wij hebben al heel wat klappen van de zweep gehad, maar wij zijn er nog steeds. Wij zitten in het midden van het land waar wij ook onze klanten kring hebben opgebouwd.

Speedway Koeriers heeft uit een lopende opdrachten, van enveloppe tot pallet('s), tevens onderscheiden wij ons door middel van de verzonde goederen deze ook eventueel te monteren als dat nodig zou zijn.

Wij hebben ook chauffeurs die de cursus TTG (toegang technische gebouwen) hebben gedaan, en mogen dan centrale's in om kapotte goederen te vervangen\af te halen.

Wij staan 24/7 voor uw klaar.

Mocht u informatie wenssen of een vraag(en) hebben dan kunt u ons altijd bellen of mailen.

Voor als het echt snel moet

Foto's

Speedway Koeriers/Opslag Nijkerk

Speedway Koeriers B.V. in het kort

Diensten

Internationaal transport
Koerier
Postbusservice
Sneltransport
Spoedkoerier
Zelfde-dag transport

24 uur per dag

Ja

Onze locatie

Speedway Koeriers B.V.


Bellefleur 11 3861 TP Nijkerk gld
033 450 1080 Klik om te bellen