Transport Facility


Wannepad 33 1066 HW Amsterdam
0630117799 Klik om te bellen

Over Transport Facility

Transport Facility
Voordelig transport vervoer verhuizen binnen Nederland
Wij hebben ons toegelegd op voordelig vervoer en betaalbaar transport in de ruimste zin van het woord voor particulieren en bedrijven binnen Nederland. U kunt Transport Facility inschakelen voor het wegbrengen, ophalen en verhuizen van grote en kleine zendingen tegen een zeer concurrerende prijs. En waar andere vervoerders en koeriers ophouden gaat onze service verder, want tegen betaling monteren wij bijvoorbeeld uw Ikea meubels, uw via Marktplaats gekochte kast of artikelen bij Media Markt.

Meld uw transport vervoer verhuis koerier opdracht gratis aan
voor een van onze combinatie-ritten en profiteer van de extra lage tarieven
Heeft u spullen gekocht of besteld bij Marktplaats, Media Markt, Seats & Sofa’s, 2e Hands of een webwinkel? En kunnen wij enkele dagen wachten voordat ze opgehaald dienen te worden? Meld dan beslist vrijblijvend uw opdracht via de rubriek ‘opdracht aanmelden’ aan, want door het combineren van vervoersopdrachten wordt uw transportprijs steeds lager.

Heeft u snel of direct vervoer nodig? Bel ons dan direct voor een prijsopgave. Wij werken niet met een vast uurtarief of vaste kilometerprijzen. Prijzen zijn vanaf € 35,- inc btw en afhankelijk van het soort vervoer en van de laad- en los situatie op dat moment. Wat wij u wel kunnen garanderen is, dat wij u altijd vervoer kunnen aanbieden voor een aantrekkelijke prijs. Per opdracht schakelt Transport Facility namelijk een chauffeur uit ons netwerk in die op dat moment in uw omgeving werkzaam is.

Diensten

Meubeltransport / Koerier
Sneltransport
Speciaal vervoer
Zelfde-dag transport

Onze locatie

Transport Facility


Wannepad 33 1066 HW Amsterdam
0630117799 Klik om te bellen