U-couriers


Sophialaan 5 3542 AR Utrecht
06-26787374 Klik om te bellen

Over U-couriers

United Couriers of Europe is gestart in 2002 en heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in (geconditioneerde)transporten voor de pharmaceutische industrie binnen de Benelux.

Met een vast team distribueren we dagelijks een scala aan (geconditioneerde) pharmaceutische produkten voor diverse opdrachtgevers. Buiten het vervoeren van pharmaceutische produkten, bezorgen we eveneens vele (geconditioneerde) goederen die in combinatie met elkaar vervoerd mogen worden. Kortom, wat u maar geleverd wilt hebben, u kunt met al uw transport wensen bij ons terecht 24 uur per dag.

Uiteraard vindt u op deze website alle informatie met als toegevoegde waarde dat u direct een opdrachtbon kunt invullen en met 1 druk op de knop aan ons kunt verzenden. Indien u voor deze online optie kiest nemen wij direct telefonisch contact met u op voor de bevestigen van uw order en het doornemen van de aangegeven details.

Kijkt u gerust rond op onze website om te ervaren welke specifieke diensten wij u kunnen aanbieden.

Indien u specifieke vragen heeft of vrijblijvende informatieve wilt ontvangen, neemt u dan telefonisch contact op met onze Account Manager, een @mail sturen behoort eveneens tot de mogelijkheden

Foto's

U-couriers in het kort

Diensten

24-uurszendingen
Internationaal transport
Koel- en vriestransporten
Sneltransport
Speciaal vervoer
Zelfde-dag transport

24 uur per dag

Ja

Onze locatie

U-couriers


Sophialaan 5 3542 AR Utrecht
06-26787374 Klik om te bellen