Veldwerk Koerier B.V.


De Hondert Margen 16 2678 AC De Lier
088-1831831 Klik om te bellen

Over Veldwerk Koerier B.V.

Veldwerk Koerier is een koeriersdienst in De Lier met een landelijk dekkend netwerk. Dit landelijk dekkende netwerk is voortgekomen uit de steunpunten in Delft, Den Haag, Vlaardingen en Oud-Beijerland. Met onze platte organisatiestructuur kunnen wij razendsnel anticiperen op de wensen en behoeften van onze klanten.

Als Erkend Koerier verlenen wij koeriersdiensten door heel Europa voor eerlijke tarieven. Bovendien hebben wij ons toegelegd op meerdere specialisaties, waardoor u bij ons alles onder één dak kunt vinden.

 

 

Veldwerk Koerier heeft de beschikking over een uitgebreid wagenpark, zodat vervoer op maat altijd mogelijk is. Of u nu een koerier of transporteur zoekt voor snelservice in Nederland, exclusieve vervoersprojecten, gekoelde zendingen, overnight service of wereldwijde verzendingen, bij ons is vrijwel alles denkbaar.

 

 

Daarnaast is Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen verweven in onze bedrijfscultuur, waardoor u niet alleen zeker bent van een koeriersbedrijf dat meedenkt met u, maar ook aan haar omgeving. Niet voor niets is ons credo: Een eerlijke keuze voor duurzaam vakmanschap!

 

 

 

 

 

Telefonisch zijn wij voor spoedopdrachten 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar op 088-1831831.

 

 


Foto's

Één van onze bestelauto's

Veldwerk Koerier B.V. in het kort

Diensten

24-uurszendingen
Internationaal transport
Koel- en vriestransporten
Lijndiensten, Distributie, Contractvervoer
Sneltransport
Speciaal vervoer
Zelfde-dag transport

24 uur per dag

Ja

Onze locatie

Veldwerk Koerier B.V.


De Hondert Margen 16 2678 AC De Lier
088-1831831 Klik om te bellen