Verstraaten Express BV.


Ambachtstraat 50 5804 CD Venray
+31478648642 Klik om te bellen

Over Verstraaten Express BV.

Snel vervoer
Wij geloven in snel, zorgvuldig vervoer voor een marktconforme prijs. Dat met gebruik van innovatieve tools express service nog beter, sneller en efficiënter kan.

Online boekingssysteem
Gebruik maken van ons online boekingssysteem? Dat biedt voordelen. Het is snel, accuraat, makkelijk en duidelijk. Boek zelf uw zendingen en geef specifieke wensen door. De online rapportages geven inzicht in behaalde resultaten. Wanneer is mijn zending aangemeld? Hoe is het verwerkt en wanneer is het aangeboden?

Track & Trace
De status van uw zending volgen? Daar zorgen we voor via track & trace. Al onze voertuigen staan via dataterminals in contact met onze planning. Is uw zending afgeleverd? U ontvangt automatisch bericht aan wie en hoe laat de zending is afgegeven.

Verstraaten altijd live
Werken wij op contractbasis met u? Dan heeft u een vaste contactpersoon die op gezette tijden met u evalueert. Via ons online boekingssysteem kunt u altijd zendingen aanmelden. Liever contact met één van onze medewerkers? Vierentwintig uur per dag en zeven dagen in de week zijn wij u persoonlijk van dienst.

Logistieke dienstverlening
Wilt u zich concentreren op datgene waar u goed in bent? Dan is het fijn als u uw logistiek niet zelf in de gaten hoeft te houden. Binnen onze contractservice is veel mogelijk. Heeft u vastomlijnde afspraken gemaakt met uw klant? Onze koeriers kunnen volgens die afspraken afleveren. Wij zijn u graag van dienst en maken afspraak op maat. 

Verstraaten express: Sneller, verder.

hightech apparatuur
machineonderdelen
veterinair/farmaceutische producten
belangrijke documenten
moeilijk verpakbare objecten
kunstvoorwerpen
waardevolle zendingen
zakelijke postbezorging

Foto's

Verstraaten Express BV. in het kort

Diensten

24-uurszendingen
Internationaal transport
Koel- en vriestransporten
Nachtdistributie
Postbusservice
Sneltransport
Zelfde-dag transport

24 uur per dag

Ja

Onze locatie

Verstraaten Express BV.


Ambachtstraat 50 5804 CD Venray
+31478648642 Klik om te bellen